Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Was alles maar zo mooi als je nieuwe telefoon

Waarschijnlijk heb jij al heel lang uitgekeken naar het moment waarop iPhone of Samsung het nieuwste type telefoon op de markt bracht. Je volgde de buitenlandse reviews vast al een tijd, dus alle nieuwe snufjes zoals een bluetooth headset of een nog mooiere edge afwerking waren voor jou niet onbekend. Nu zit je waarschijnlijk dit artikel te lezen op het scherm van jouw nieuwe mobieltje, en je geniet ieder moment dat jij je telefoon vasthoudt. Waarschijnlijk heb jij je telefoon de hele dag vast en leg je hem alleen maar neer als hij in de lader moet. Wanneer je het design van je mobieltje kijkt verzucht je: ‘was alles maar zo mooi als mijn nieuwe telefoon’.

Je telefoon mee in de auto

Jouw gloednieuwe mobiele telefoon wil je natuurlijk ook mee nemen wanneer je een ritje met je auto gaat maken. Het is namelijk niet alleen zo dat je goed kan telefoneren met jouw nieuwe iPhone 7 of Samsung Galaxy 7, je kan er ook geweldig mee facebooken en whatsappen. Daarnaast is jouw mobieltje ook de beste navigatie die jij maar kan bedenken. File-informatie wil jij natuurlijk hebben voordat je stil komt te staan, en ook van de flitsers word je graag op de hoogte gebracht. Het is, kortom, zaak dat jouw mobieltje op een goede manier in je auto wordt bevestigd onder het rijden.

 

Brodit doet jouw telefoon eer aan

Met een telefoonhouder voor je Samsung S5 van Brodit weet je zeker dat alle knoppen en functionaliteiten van jouw telefoon in de auto volledig kunnen worden gebruikt. Bij de vormgeving van de telefoonhouder stond jouw mobieltje namelijk model. Op die manier maak jij het beste gebruik van je mobieltje in de auto, heb je er altijd zicht op, en is je mobieltje bovendien perfect beschermd. Wat wil je nog meer.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/telefoonhouder/telefoon/samsung