Mini club zuidholland
Image default
Bedrijven

Hippe retro Volkswagen bus huren

Wil je een dagje erop uit trekken of een roadtrip maken, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Uiteraard kun je met je eigen auto op pad gaan, maar veel verstandiger is het om de zaken iets anders aan te pakken. Bijvoorbeeld door het huren van een Volkswagen busje. Je hebt dan gelijk veel meer ruimte tot je beschikking, bovendien kun je er dan een echt avontuur van maken. Kies je ervoor om een Volkswagen bus te huren, dan geeft dit gelijk meer sfeer aan je hele roadtrip en kun je terug kijken op een waanzinnig avontuur.

Hippe Volkswagen bus huren

Een hippe retro Volkswagen bus huren is de manier om ontspanning en avontuur te combineren. De busjes zijn goed onderhouden en bijzonder ruim. Zo kun je eenvoudig met een aantal vrienden op pad gaan en Nederland op een totaal andere manier ontdekken. Weet je zelf nog niet waar je precies naar toe gaat, dan is dit geen probleem. In de meeste gevallen krijg je bij het huren van de Volkswagen bus een prima route mee. Zo wordt jouw roadtrip pas een echt avontuur.

Met maximaal acht personen op reis

We vertelden het al, de Volkswagen bus heeft een zee aan ruimte. Je kunt er dus prima mee uit de voeten als je met een groep op reis gaat. In totaal kun je maximaal acht mensen meenemen. Zo rij je met je beste vrienden net zo makkelijk door Zeeland als door Drenthe en beleef je een zorgeloos avontuur. Wil je liever iemand op een originele manier verrassen, kies voor een heel bijzonder cadeau: de voucher. Je geeft daarmee een goede vriend, kennis of familielid gewoon een dag rijden met een wanzinnige retro bus cadeau! Welke retro bus hij of zij ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat de bus goed is onderhouden. De kans op pech onderweg is dan ook uitgesloten.