Mini club zuidholland
Image default
Gezondheid

Fysio Almelo beweegt u zoals u wilt

 

 

Met Fysio Almelo zullen uw klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wij zijn een pluspraktijk van fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Daarom kunnen wij hulp bieden bij diverse klachten aan het lichaam. Het team bestaat uit diverse specialisten die vakbekwaam zijn in iedereen eigen specialisatie. Zij zullen u helpen bij het dagelijks bewegen, het adviseren van een behandeling, het behandelproces en de benodigde begeleiding die hierbij past. Ons doel is om u weer optimaal te laten bewegen zonder de vervelende pijnklachten. Maak vandaag nog een afspraak bij de specialisten van Fysio Almelo. 

 

Bij Fysio Almelo kunt u voor verschillende klachten terecht

 

Wanneer u klachten aan uw lichaam heeft, kunt u deze het beste laten behandelen door de specialist. Voor klachten aan uw rug, nek, schouder, enkel of heup zullen we u helpen de klachten duurzaam te verminderen. Naast lichamelijke klachten kunnen ook patiënten met Diabetes, COPD, Parkinson, Fibromyalgie of Lymfoedeem bij ons in de behandelstoel plaatsnemen om te laten behandelen. 

 

Onze specialisaties bij Fysio Almelo zijn onder meer de algemene fysiotherapie die gericht is het functioneren in het dagelijks leven, (lymf)oedeemtherapie, bedrijfsfysiotherapie bij klachten die voortkomen door het werken achter uw laptop of op de werkvloer, Manuele therapie bij het beter functioneren van uw gewrichten en thuiszorg fysiotherapie om de revalidatie op een verantwoorde manier te verzorgen. 

 

Wanneer u gebruik wil maken van de kennis van onze specialisten bij Fysio Almelo of nog niet weet bij welke specialist u moet aankloppen, is het mogelijk om een consultancy te plannen. Hierbij zal de pijn geanalyseerd worden waarop een passende behandeling toegepast zal worden. Doordat wij samenwerken met verschillende partners is het mogelijk om voor diverse behandelingen bij andere partners aan te kloppen. Hierdoor kunnen wij u optimaal behandelen en kunt u binnen de kortste tijd weer bewegen zoals u wilt.