Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Verschillende soorten schroeven

 

Als u net verhuisd bent wilt u natuurlijk dat alles er super mooi, netjes en afgewerkt uitziet. Vaak heeft u al aardig wat kluswerk erop zitten en zit u niet echt te wachten om uw meubels in elkaar te zetten. Er zijn dan verschillende soorten schroeven die u makkelijk op weg kunnen helpen: 

 

  1. Houtschroeven. Heeft u veel houten meubels in de woonkamer of slaapkamer staan, dan zijn houtschroeven natuurlijk super makkelijk te gebruiken. Deze schroeven zorgen ervoor dat het hout goed aan elkaar blijft zitten en het heeft een hele makkelijke en fijne werking. 
  2. Universeel schroeven. Deze schroeven worden ook wel spaanplaat schroeven genoemd. Deze schroeven zijn handig te gebruiken voor het verbinden van twee houten delen zonder tussenruimte of ze zijn te gebruiken voor twee houtstukken aan elkaar te verbinden zonder schacht. 
  3. Metaalschroeven. Metaalschroeven zijn schroeven die alle soorten materiaal aan elkaar verbinden. Dit doe je met een bijbehorend stuk, een moer. 
  4. Plaatschroeven. Deze schroeven zijn gemaakt van staal. Met deze schroeven kun je staal en metaal aan elkaar bevestigen. Bij deze schroef heb je verschillende vormen aan de bovenkant, wat je bij de bovenstaande schroeven ook kan vinden. 
  5. Snelbouwschroeven. Je raadt het al, deze schroeven zijn heel erg makkelijk en snel te verbinden. Deze schroeven worden vaak gebruik voor gipsplaten. Daarvoor is het ook handig om gipsplaatschroeven te gebruiken
  6. Haken en ringschroeven. Als laatst zijn er ook deze schroeven. Deze schroeven zijn te gebruiken voor dingen op te hangen. Ze zijn heel gemakkelijk te bevestigen. 

 

Zo zijn er heel veel schroeven die u kunt gebruiken om snel uw meubels in elkaar te zetten of dingen op te hangen. 

 

https://www.bnvtools.nl/