Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Lease auto: De BMW

Een auto leasen met een stoer en sportief uiterlijk, en ook nog eens van één van de bekendste automerken ter wereld. Bij Autolease centrale is dat geen enkel probleem, want wij beschikken over de BMW. Of beter gezegd: wij beschikken over 22 verschillende modellen van dit Duitse topmerk. De enorme keuzemogelijkheid lijkt misschien wat overdreven, u wilt immers “gewoon” een auto leasen… Zo zitten we bij Autoleasecentrale echter niet in elkaar. De klant moet wat te kiezen hebben, en het merk BMW is maar één van de tientallen merken waarmee we die filosofie onderstrepen.

BMW lease auto

Een auto leasen waarvan u dacht dat het merk of model buiten uw bereik lag; dat wordt mogelijk als u gebruik maakt van één van de leaseopties voor een BMW. Een BMW is de droom voor veel automobilisten, en dat is niet voor niets. De Duitse degelijkheid is spreekwoordelijk, en wanneer u met een nieuwe auto van dit merk rondrijdt merkt u de bewonderende (en zelfs jaloerse) blikken van uw medeweggebruikers op. Wilt u ervaren hoe het is om als lease auto een BMW te hebben? Wij kunnen u direct een heldere offerte verstrekken.

Auto leasen: 22 BMW-modellen

Een lease auto van het merk BMW kunt u bij ons al leasen vanaf net iets meer dan 400 euro. In dat geval rijdt u een BMW uit de 1-serie. 100 procent BMW, tegen een prijs die u niet verwacht. Is een 1-serie lease auto niet precies wat u wenst, dan kunt u gewoon kiezen uit één van de overige 21 opties. Liefhebbers van grote wagens gaan voor de BMW X6, sportievelingen kiezen voor de BMW Z4 Roadster. Overige opties zijn er daarnaast nog voldoende: van de 1-serie tot de 7-serie, ze staan allemaal gewoon op u te wachten. Zelfs een cabrio behoort tot één van de keuzemogelijkheden. 

https://www.autoleasecentrale.nl