Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Voor elke ondernemer, de tankpas van MKB Brandstof

Het is weer die tijd van de maand, het indienen van de tankbonnen. Of u nou een eenmanszaak hebt en alleen uw eigen bonnen moet doen, of misschien wel een veel groter bedrijf hebt en het van vele werknemers moet doen, het blijft een lange saaie vervelende klus. In deze tijd waarin alles automatisch gaat, zou dit toch ook veel makkelijker automatisch moeten? Dat is zeker waar, namelijk met de tankpas van MKB Brandstof. Niet alleen is dit heel gemakkelijk maar ook nog eens betrouwbaar. U krijgt namelijk maandelijks de transactiekosten binnen waardoor u wel uw eigen administratie kunt bijhouden.

Hoe werkt de tankpas van MKB Brandstof?

Via een website kunt u gemakkelijk uw bedrijf opzoeken. Daarna is het een kwestie van uw voorkeuren invoeren. Wilt u bijvoorbeeld als ZZP’er maar één tankpas, of als grotere ondernemer juist 100 tankpassen, dat is wel handig om te weten. Daarnaast kunt u ook nog kiezen om de optie pechhulp aan te zetten voor uw tankpas van MKB Brandstof om zo de tankpas multifunctioneel te maken. Er zitten enorme voordelen aan de tankpas van MKB Brandstof, het betekent namelijk het einde aan de tijdrovende taak van het invoeren van de tankbonnen.

Welke voordelen zijn er nog meer?

Bijna teveel om op te noemen, om te beginnen kunt u door het hele land door goedkoop tanken. Ten tweede krijgt u 100% gegarandeerd uw BTW terug, waardoor u binnen slechts 4 tankbeurten de kosten voor de tankpas van MKB Brandstof al terug verdiend heeft. Daarnaast krijgt u korting op het wassen van uw auto en kan er niemand anders gebruik van maken dankzij de persoonlijke pincode. De voordelen van de tankpas van MKB Brandstof zijn bijna teveel om op te noemen maar het is duidelijk dat u zowel geld als tijd bespaart, wat wil een ondernemer als uzelf nou nog meer?

http://www.mkbtankpas-aanvragen.nl/